Wie heeft toegang tot het ITAA-portaal en de bijbehorende modules? En eerste hulp bij inlogproblemen.

ITAA portaal

Om toegang te krijgen tot uw ITAA portaal en de daarbij horende modules zoals het e-Loket, Companyweb, stage-examens, eStox, etc. heeft u een gebruikersnaam, het bij het instituut gekende e-mailadres, en een wachtwoord nodig.

Afhankelijk van welke rollen u heeft, ziet u andere blokken in het ITAA portaal.

Weet u niet welk e-mailadres gekend is bij het instituut?

U vindt het e-mailadres voor natuurlijke personen en rechtspersonen terug in het Openbaar register op onze website. U kan dit zelf aanpassen via de eLoket module in het ITAA-portaal.

Voor bijkomende vragen kan u terecht bij de servicedesk: servicedesk@itaa.be

Hou er rekening mee dat er geen onderscheid gemaakt wordt tussen het e-mailadres om in te loggen op het ITAA-portaal en hetgeen waarnaar alle communicaties van het instituut verzonden worden.

Bent u uw wachtwoord vergeten?

Doorloop de volgende stappen:

1. Ga naar de aanmeldpagina van het ITAA-portaal.
    De taal is afhankelijk van uw browserinstellingen.
  2. Klik op "Hebt u geen toegang tot het account?"

3. Vul het bij het instituut gekende e-maladres in en klik op de knop "password reset".
  4. U ontvangt een e-mail van noreply@itaa.be met verdere instructies.
    Indien u niets ontvangt, kijk ook uw ongewenste e-mails na en geef aan dat u de afzender noreply@itaa.be vertrouwt.

In deze mail krijgt u een tijdelijk wachtwoord, voorbeeld u4R562PyqT?
    U dient alle karakters in te geven, ook de speciale tekens zoals het vraagteken in het voorbeeld.

5. Meldt u opnieuw aan op het portaal met het tijdelijke wachtwoord.
    U krijgt vervolgens de gelegenheid om uw eigen wachtwoord aan te maken.

Hieronder vindt u de regels waaraan een wachtwoord moet voldoen:
  • Minimum 7 karakters
  • Minimum 1 kleine letter (a-z)
  • Minimum 1 hoofdletter (A-Z)
  • Minimum 1 cijfers (0-9)
  • Minimum 1 speciaal karakter (!?$&*)
  • Mag geen deel van uw naam bevatten

Voorbeeld: Instituut35!