Bedrijfsinformatie wijzigen in eStox

U kan de bedrijfsinformatie in eStox consulteren via de knop "Bedrijfsinformatie" in de linkerkolom, zie onder.

Door op de knop "bedrijfsinformatie wijzigen" te klikken bovenaan de pagina kan u vervolgens ook aanpassingen doen.

Net zoals bij verrichtingen, kan u in de tweede stap daarna bijlages en opmerkingen toevoegen en de juridische uitvoeringsdatum selecteren.

In de derde stap krijgt u uiteindelijk een overzicht van het resultaat van de verrichting en kan u de wijzigingen rechts onderaan bevestigen.

M
Miguel is the author of this solution article.