Hoe kan ik in eStox aangeven dat aandelen in onverdeeldheid zijn?

Hierbij verwijzen we graag naar de handleiding van eStox.

U vindt de meest recente versie steeds terug in de applicatie zelf in de rechterbovenhoek onder de "i" van informatie.

Indien u een nieuw dossier aanmaakt, dient u de details van het aandelenpakket open te klikken. Van zodra u meer dan één aandeelhouder toevoegt, heeft u de mogelijkheid om aan te geven of de aandelen in onverdeeldheid zijn, zie onderstaande afbeeldingen. U vindt de verdere uitleg op pagina 20 e.v. van de handleiding.

Indien u dit in een bestaand dossier wenst in te geven, kan u meerdere aandeelhouders toevoegen onder "details". Van zodra u meer dan één aandeelhouder toevoegt, heeft u de mogelijkheid om aan te geven of de aandelen in onverdeeldheid zijn, zie onderstaande afbeeldingen. U vindt de uitleg op pagina 38 van de handleiding onder "Wat als een pakket aandelen eigendom is van meerdere aandeelhouders?".

Tijdens een overdracht van aandelen, kan u dit ingeven in stap 3 van de verrichting.
U vindt de uitleg op pagina 43 van de handleiding.