Waar vind ik de module “mandaten”?

De module “mandaten” is beschikbaar via het ITAA portaal. Zorg ervoor dat u ingelogd bent via itsme of eID zodat u een beveiligde connectie heeft.

Selecteer vervolgens de module "mandaten":

Daarna krijgt u een pop-up-scherm waarin u de gewenste entiteit kan selecteren uit een keuzelijst, zie onder. Vink ook steeds aan dat u kennis genomen hebt van de verplichting en klik op bevestigen.

Van zodra u op bevestigen geklikt heeft, zal u nogmaals moeten inloggen via itsme of eID. Hierna zal de mandatentoepassing openen, zie onder. U kan de taal aanpassen links onderaan de startpagina.