Wie heeft toegang tot de mandatentoepassing? Al uw toegangsvragen beantwoord.

De hoofdcontactpersoon of medebeheerder van het kantoor kunnen medewerkers toegang geven tot de mandatentoepassing.

Let op! U bent als hoofdcontactpersoon of medebeheerder verantwoordelijk voor het beheer van de toegangen tot de ITAA toepassingen van uw kantoor. Verwijder dus de medewerkers die geen toegang moeten hebben.

Wie beheert de mandatentoepassing?
De hoofdcontactpersoon kan per kantoor een beheerder toevoegen voor de mandatentoepassing (MT) in het e-loket. Deze beheerder:
  • Kan toegang verlenen aan medewerkers tot de MT
  • Kan (eenmalig) een andere beheerder voor de MT aanduiden
  • Krijgt automatisch administrator rechten in de MT zelf
  • Wanneer de beheerder voor de mandatentoepassing een nieuwe beheerder aanduidt, vervallen bovenstaande rechten.
  • De hoofdcontactpersoon kan ten alle tijden de beheerder van de MT veranderen.
Waar vind ik "Beheer mandatentoepassing" terug?
Doorloop de volgende stappen:
  1. Klik op de module "e-Loket" in het ITAA-portaal

2. Klik op kantoren

3. Klik vervolgens op "beheer mandatentoepassing" voor het gewenste kantoor
Welke wijzigingen kan ik doorvoeren onder "Beheer mandatentoepassing"?
Op deze pagina kan u drie dingen doen met betrekking tot de mandatentoepassing:
  • Een nieuwe beheerder toevoegen bovenaan de pagina
  • Een medewerker zijn toegang ontnemen door op "verwijderen" te klikken
  • Een medewerker toegang verlenen onderaan de pagina via "+toegang verlenen tot mandatenbeheer"

Mensen die al in onze database zitten, kunnen toegevoegd worden in het veld door eerst de achternaam te typen. Voor nieuwe medewerkers, kan de hoofdcontactpersoon een online formulier invullen via de "link" in het pop-up scherm, zie onder.