Bij het opstarten van de mandatentoepassing kom ik steeds op het vorig scherm

Waarschijnlijk staat uw popup blocker aan in uw browser.

Normaal krijgt u een melding bovenaan in de adresbalk.
 Indien niet, kan u dit ook manueel instellen:

Firefox:

https://support.mozilla.org/en-US/kb/pop-blocker-settings-exceptions-troubleshooting

Chrome:

https://support.google.com/chrome/answer/95472?hl=en&co=GENIE.Platform%3DDesktop#zippy=%2Callow-pop-ups-and-redirects-from-a-site

Edge:

https://www.avg.com/en/signal/allow-block-popups-ie-edge

Indien het probleem zich blijft voordoen neem dan contact op met servicedesk@itaa.be en zet als onderwerp MANDAAT – importprobleem

I
Itaa is the author of this solution article.