Wat als ik de facturen niet via mail ontvangen heb?

Facturen worden door billtobox naar onze leden verstuurd met volgend e-mailadres: noreply@billtobox.be. Als u de e-mail niet ontvangen heeft, raden we u in eerste instantie aan na te gaan of deze niet in uw spam beland is. Hou er rekening mee dat de spamfolder automatisch om de paar dagen geleegd wordt . Het kan dus zijn dat u de mail niet meer terug vindt.

Om dit in de toekomst te vermijden, dient u aan te geven dat u de afzender noreply@billtobox.be vertrouwt zodat de mails in uw inbox komen.

Wanneer u Billtobox rechtstreeks gebruikt, dient u in de instellingen ook aan te geven of u per mail verwittigd wenst te worden van alle openstaande taken. U kan dit doen onder "Instellingen" > "Standaard rapportering", zie onderstaande afbeelding. Hier kan u de gewenste frequentie en het e-mailadres opgeven. Voor meer informatie verwijzen we graag naar de website van Billtobox: Instellingen voor rapportering .

Als u geen mail hebt gevonden, kan het zijn dat het ITAA een ander e-mailadres voor u heeft. In het kader van onze digitale communicatiestrategie verstuurt het Instituut zijn facturen voortaan uitsluitend per e-mail naar het bij het Instituut bekende e-mailadres. U kan nagaan welk e-mailadres bij het instituut gekend is in het publiek register of de e-loket module van het ITAA-portaalU kan dit in het eLoket ook zelf aanpassen.

Eventuele herinneringsmails worden vervolgens verzonden van accountingcredit@itaa.be via lController. Om de factuur in pdf-formaat te verkrijgen, klikt u gewoon op de blauwe link van het documentnummer.

Voor meer informatie over de facturen van 2023 verwijzen we graag naar volgend blogartikel: Ledenbijdrage 2023, hou je mailbox in de gaten!